+86-373-5861688

Ota yhteyttä

Xinxiang Changling Metallituotteet Co., Ltd

Osoite : 2. Big Industrial Park, XinXiang City, Henan, PR Kiina

Postinumero : 453000

Johtaja : Lisa Yan

Sähköposti : info@cljsh.com

Skype : cnhelicoil

WhatsApp : + 86-15993028285

Puh : 86-373-5861688

Faksi : 86-373-5735218

Kierteen korjausjärjestelmä - Delisert

Yksinkertainen asennusväline

Teräslangan kapea tunne Lo-teräsjohdot Lo-asennustyökalun sarjat ovat erityisesti asennusavain, jota käytetään pääasiassa ruuvikierteen pohjareikien asennuksessa teräspulttiin. Sen perusperiaate on, että kierteisen teräslangan sarja ohjainruuvin läpi

  Product Details

Asennustyökalu

Suppeassa merkityksessä teräslanka Lo sarjaa teräslanka Lo sarjaa asennustyökalu on nimenomaan asennus jakoavaimen, käytetään pääasiassa teräksen stud kierre pohjaan reikä asennus, sen perusperiaate on kierre teräs Aseta lanka läpi opas ruuvi , pakottaa halkaisija kutistumista, jotta onnistuneesti pohja, Jaettu manuaalinen ja automaattinen asennus jakoavain. Yleistynyt joukko kierre teräslangasta asennus työkaluja ovat seuraavat:

1, tap: käytetään jalostukseen teräslanka sisällä asennuksen ruuvinreikä kierre;

2 asennus jakoavain: steel wire kierre asetetaan osaksi reikään;

3, työntövoima laite: käytetty rikki johdin asennus ruuvi varsi;

4, poista kansi laite: käytetty jotta eliminoida kierre reikä teräslanka kierre asetetaan;

5, lanka plug gage: käytetään testaustilassa rautalankaa sisällä kierre reikä.

Sovelluksenlaajuinen vaikutusalue

Teräslankaa, kun pitkäaikainen työ on testata tuote, ruuvi rakenne on luotettava suorituskyky hyvä, helppo käyttää. Osia voidaan käyttää eri toimialojen käyttää ruuvi tuotteita, on objekti, jota käytetään: ilmailu, laivanrakennus, puolustusteollisuuden, autoteollisuuden, laitteisto electronics, kaikenlaisia koneita

Edut

1. aktivoida: koska lanka ruuvi on ruostumattoman teräksen materiaalia, korkea kovuus tee pehmeä pohja lisääntynyt kymmeniä satoja paloja lanka elämän. Kasvoi sen vahvuus, mutta myös välttää kompastumisen, tavanomaisesta solki.

2. yhteys lujuutta: pehmeä, kuten lievää voidaan käyttää alumiini ja magnesiumin metalliseos materiaalit, puu, muovi, kumi ja helppo muodonmuutos ja löyhiä materiaalit, välttää liukas silkki, ilmiö, kuten väärällä hampaiden.

3. yhä laakeri-pinta voidaan vaatia vahva yhteys ja Älä lisää ruuvin reiän halkaisija ohut ruumiinosien.

4. lisää Victaulic-liitännällä ja väsymys voimaa kantavuus: käyttämällä teräslanka voi poistaa ruuvi pultti ja ruuvin reiän poikkeama välillä piki ja hammas, kuormitus jakautuu tasaisesti parantamiseksi ruuvi kantavuus kierreliitännät ja resistanssi väsymystä. Voidaan käyttää keraaminen, muovi, lasi ja muut kovan hauras hauras materiaali yhteydessä kiinnitys. Tehokkaasti estää repeämä ilmiö.

5. ruostetta kuolema: teräslanka kierre asettaa itse ominaisuudet ja sen pinta on hyvin sileä, käyttää vaativissa olosuhteissa kuten kosteutta, korroosio, ei tehdä vastaavia matriisi Rust, välttää koska rust kierrereiät ei voi poistaa ja korvata kallis matriisi menetys. Voidaan käyttää kemian teollisuus, ilmailu, puolustustarvikkeiden ja muut korkealla kertoimella vaadittavia.

6.Wear vastustavat, lämmönkestävä, korroosion kestävä: teräslanka kierre laskiessa erittäin pinnanlaatu voi tehokkaasti vähentää kitkaa välillä itse sisäinen ja ulkoinen kierre mutta myös kuumuutta kestävä, korroosionkestäviä ominaisuudet. Usein voidaan poistaa, osat ja usein ruuvinreikä puolestaan pidentää sen käyttöikää.

7.Earthquake, estää löysä: tyyppi lukitus ruuvi erityinen rakenne vahvan tärinää ja iskuja ympäristön lukitsee ruuvinreikä, ei löysä ruuvi lukko on parempi kuin muut lukituslaite. Voidaan power laitteet, muut korkean kertoimen yhteydessä vaadittavien vakuutusmäärien ja metriä, tarkkuus, puolustustarvikkeiden ja ilmailu, välineitä ja ilmailun.

8. helppo ylläpito: Jos kierre käsittelyvirheet tai vahingoittumisesta sisäinen kierre korjaus käyttämällä teräslanka voi tehdä ruuvi matriisi, ja käyttää alkuperäisen ruuvi, nopeampi ja halvempi lämmittää. Yksinkertaisia esimerkkejä, kuten moottorin lohko, tekstiili erikoisosat, kaikenlaisia alumiiniosat, sorvi veitsi myöhemmin romutetaan vaurioitumisesta ruuvinreikä napauttamalla uudelleen niin kauan kuin ruuvi asennus roskakoriin on tulossa takaisin elämään.

9. metrijärjestelmän ruuvi hampaiden muutos: käyttää teräslanka kierre asetetaan metristä please - tuuman please - kansainvälinen standardi kierre reikä, on erittäin kätevä, Nopea, taloudellinen, käytännön ja sovellettavien mitään tuotteiden tuontia ja vientiä.

Teräslanka kierre sarjaa kokoonpano prosessi

Poraus, salakuuntelu, asentaa lanka asettaa, työntövoima kahva asennus neljä päävaihetta, Katso alla:

1, poraus

Käyttää taulukossa ei kokoa poraus, poraus syvyys on vähintään L2; Huomiota poraa kartio, pora ei ole helppo valita ja käyttää vakavia, eivät kuulu siru voi vahingoittaa. Tylsää kun puukottaa dimpling dimpling syvyys luonnetta ei pitäisi olla yli 0,4 P counter tylsää liian paljon on huono johto sarjaa asennus.

Installation tool4881.png

2, napauttamalla

Vastaavan eritelmän lanka sarjaa erityistä Napauta napauttamalla napauttamalla saa pituus langan pituuden kaikki salakuuntelu reikä napauttamalla päätös lopulta standard vakiomallin ruuvin reiän toleranssi alue tarkkuus käyttäjä voi mukaisesti ruuvinreikä vaadittu tarkkuus salakuuntelu menetelmien mukaisesti ja voitelu menetelmä, sokea reikä napauttamalla väkisin tarvittaessa estämiseksi rikki hana.

On oltava puhtaita kun napauttamalla kierre reikä, saatavilla pakattu ilmakiväärillä puhaltaa, sokea reikiä olisi käytettävä myös käytettävässä reikä alhaalta siivota pitkä, myös käyttää puhdistus menetelmä puhdistaa.

Installation tool5686.png

Installation tool5795.pngInstallation tool5899.png

3 asennus

Normaalisti asettaa sovelluksen manuaalinen avainta asetettu silkki, silkki sarjaa pykälän holkki, läpi lanka asettaa kiinni Asenna kahva ja ruuvaa opas-pensas, pohja, ruuvin reiät myötäpäivään pyörivä kara kara. Harvalukuinen asennus ja 14 x 2 tai enemmän karkea lanka kun esimerkiksi silk silkki asennus kun käyttää ”T” tyyppi paikka tai yksinkertainen ruuvi pää jakoavain asettaa, ainoastaan pitäisi kiinnittää huomiota Älä painostaa silkki asettaa asennettu kahva suurempi aksiaalinen voima estää tavanomaisesta lukko , tai asenna kahva on rikki.

Installation tool6567.png

4, kahva rikki asennuksen

Reikä, asennettava lanka asetetaan ja työntö, työntövoima yleensä käytä tasausta kahva asennusta noin 200 g vasara hakkaa poistaa, yli 18 x 2,5 karkea kierre silkki ja on hieno lanka edellä 14 x 1,25 silkki, neula nenä pihdit ja taivuta Asenna kahva voidaan poistaa.

5, ottaa teräslanka kierre setit

Ongelmia asennuksen aikana käsitellä tai koska lanka asetettu aika on liian pitkä, voidaan poistaa pitäisi käyttää hiha, holkki laitteen esittänyt silkki joukkoon sisäinen reikä kahva vasara hakkaa ja käsi-pidä kahva säikeen jännityksen pyöriä ottaa Lanka asettaa.

Installation tool7365.png

Changling on kuuluisa työkalutehdas ja valmistajan suoramyyntituotteet ja ISO-sertifiointi, tervetuloa tukkumyyjän yksinkertaiseen asennustyökaluun meiltä.

Hot Tags: Yksinkertainen asennuskone, valmistaja, tehdas, tukkumyynti, valmistajan suora myynti, ISO-sertifiointi
Liittyvät tuotteet

Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | ladata | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-373-5861688  E-mail: info@delicoil.com

Copyright © Xinxiang Changling Metallituotteet Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.